minosites

Szervezetfejlesztés közép- és felsővezetőknek

Minden szervezet az abban résztvevő emberek személyiségétől válik azzá, ami.
A modern munkahely bizalomra és biztonságra épül.

A munkatársak...
...tudásukkal, döntéseikkel, lojalitásukkal, testi-lelki-szellemi jóllétükkel végzik jövedelemtermelő munkájukat maguk és a cég javára.

A csomag elemei:

ceges profilozasA jelenleg elérhető legfejlettebb értékelési rendszer, a TTI SI® módszer segítségével viselkedést, motivációt, kompetenciát és érzelmi intelligenciát lehet feltérképezni egyéni és közösségi (munkahelyi) nézőpontból. Ez a kiinduló pontja a közösség formálásának, az eredmények fokozásának, az egyéni és céges hatékonyság növelésének.

fszEgy cégben zajló tevékenyésegek összehangolása, a munkatársak feladatainak egymással való szinkronizálása alapvetően meghatározza az adott cég hatékonyságát. Mindez történhet ösztönösen vagy tudatosan. Amikor fejlődik a cég, egyre nő a munka mennyisége és a munkatársak száma, ekkor már ösztönösen semmiképp nem szabályozhatók a feladatok, tudatosan kell a folyamatokat szervezni. Célszerű a cég munkafolyamatait a kezdetektől tudatosan felépíteni!

w atvilagitasMindaz, ami egy szervezetben történik, mindaz amit csinálnak vagy éppen nem csinálnak, az a szervezeti kultúra maga. Ez határozza meg a cégen belül uralkodó hangulatot, lojalitást és eredményességet.

cégek, szervezetek, intézmények számára

w kepzes okMunkaerő-fejlesztési témában összegyűjtött tréningek és képzések felsorolása; rövid tartalommal, a célcsoport megjelölésével és tudnivalókkal.

munkavállalók és munkáltatók részére

w munkaerő2

Mit tegyek, ha nem találok elég munkaerőt a cégem számára? Ha nem válnak be akiket felvettem? Hogyan tartsam meg a jó embereimet?

Van aki keresi a megoldást, és van aki próbálja elodázni a változtatást. Sokan nem szívesen néznek szembe azzal sem, hogy a munkaerőpiacon igen nagy számban roma munkaerővel találkozhatnak.

Ha valaki időben és előrelátóan építi HR stratégiáját, már ma megteszi az első lépéseket a roma munkavállalók felé, mert most még van merítési lehetőség. Ehhez viszont más módszereket kell alkalmazni mint eddig!

tapasztalatok, módszerek, következtetések

w homeoffice ikonA felmérést az otthoni munkavégzés eredményességének és hatékonyságának monitorozására dolgoztuk ki. Tanulsággal szolgál vezetőknek és munkatársaknak egyaránt, valamint kiindulópontot ad az esetleges változtatások átgondolásához.