munkavallalok

w sikeresebbAkit csak sodor az élet, az kiszolgáltatott, és nem irányítja a sorsát. Ha nincsenek céljai, akkor majd a munkáltatója megmondja mit csináljon. Ha megismerné a lehetőségeit, jobb feltételeket tudna kialkudni és sokkal inkább megbecsülnék.

Munkavállalók támogatására csoportos és egyéni lehetőséget kínálunk. Mindkettővel a legfontosabb tudnivalókat tanulhatják meg és gyakorolhatják be, melyeket sok-sok munkavállalónak tartott tréning tapasztalata alapján állítottuk össze.

Hogyan legyen sikeresebb munkavállaló?

Úgy, hogy...

...legyen olyan tudatos és felkészült a munkáját illetően, mint amilyen a munkaadója illetve a főnöke az ön irányában. Tudnia kell, hogy mire vállalkozik, mihez ért, mik az erősségei és a fejlesztendő területei.

...legyen tisztában a munka-szükségleteivel és a céljaival, amiért éppen azt a munkahelyet választotta.

...fejlessze magát, és légyen tisztában önmagával. Ne jelentkezzen olyan munkára, amiben azonnal kudarcra van ítélve. Ehhez persze megfelelő önismerettel kell rendelkezni, amiben mi tudunk segíteni.

...tudnia kell szöveget értelmezni, különben akármit alá írathatnak önnel, mert nem fogja tudni, hogy valójában mit tartalmaz a szöveg. Az olvasott szöveget értelmezni bármikor meg lehet tanulni.

...átgondolja, hogy mivel jár a munkabeosztása anyagilag és időben egyaránt.

...nem lepődik meg, ha korábban kell fölkelni, hogy időben beérjen az új munkahelyére.

...megtanulja beosztani a pénzét, hogy a következő hónap elején meg tudja venni a bérletét, még akkor is ha a fizetése nem érkezett meg.

...megtervezi a szakmai jövőjét, átgondolja hogyan fog magasabb munkabérre szert tenni. Ha nem építi a jövőjét, ha nem fejlődik és nem ér el egyre magasabb fizetést, akkor az életszínvonalából kell engedni.

A fentiekhez hasonló gondolatokról és dolgokról tudunk beszélgetni személyesen vagy csoportosan. Sorra vesszük a résztvevők értékeit de a kényes területeket is, hogy senkit ne érjen meglepetés. Ez nem megy máról holnapra, általában két-három alkalom szükséges. Biztosak vagyunk benne, hogy sokkal nagyobb önbizalommal mehet a következő felvételi beszélgetésre, mint eddig bármikor!

Olvassa tovább az alábbi két írást, és ha kérdése van telefonáljon vagy küldjön e-mailt!

Különböző témájú csoportos minitréningeket szervezünk (akár igények és javaslatok alapján is), ahol az aktuális témához kapcsolódó tudás átadásával és kipróbálásával fejlődnek a résztvevők.

Témajavaslatokat Facebook oldalunkon várunk!

Annak érdekében, hogy sikeresebb munkavállaló legyen, egy személyes sikert elősegítő egyedi programot állítunk össze Önnek. A személyes konzultáció során feltárjuk az illető erősségeit, fejlesztendő területeit. Ennek során rávilágítunk azokra a pozitív képsségeire, amelyeket érdemes kidomborítani, valamint azokra a negatív tulajdonságaira, amelyek javításával biztosan sikeresebb munkavállaló lehet!