Soha annyi lehetőség és támogatás nem volt a magánszemélyek és vállalkozások segítésére, mint most, különösen az utóbbi egy-két év családtámogatási, vállalkozásfejlesztési és covid-enyhítő programjait látva. Mindez sokaknak valóban lehetőség, másoknak pedig savanyú a szőlő, mert vagy nincs kellő induló tőke, vagy bátorság a vállalkozásra, esetleg elegendő ismeret ahhoz, hogy biztonsággal kezeljék a pénzügyeiket.

Márpedig a pénz olyan, mint egy gyerek: akkor fejlődik, gyarapszik, ha nap mint nap gondolkodunk felőle, gondoskodunk, tanulunk róla, teszünk érte valamit. Ez pedig tanulható.

Közös tanulásra invitálunk mindenkit, aki szeretne pénzügyeiben előbbre jutni: fiatalt, változtatni szándékozót, újrakezdőt egyaránt.

Tanuljuk meg az alapokat, készítsünk pénzügyi tervet a háztartásunkra, a vállalkozásunkra, vagy éppen kezdődő felnőtt életünkre, akár egy cél elérésére. Néhány új ismerettel a lehetőségek valóban lehetőségek lesznek és nem csapdák! Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal, pénzügyi szokásainkkal, saját veszélyforrásainkkal és ezekben ügyesedve jó példát mutassunk a gyermekeinknek, környezetünknek.

Érdekli a téma?

Szívesen válaszolok a témával kapcsolatos kérdésekreandi2
Medveczky Andrea – 06 70 426 0070