w slide kezdo

bemutatkozasAz interneten lépten-nyomon önismeretfejlesztő munkafüzetekkel, önbizalomnövelő és stresszoldó történetekkel találkozhatunk, de gyakran nem tudjuk ki, vagy kik vannak mögöttük. Én inkább bemutatkozom…

Amikor egy tréninget, oktatást, de akár egyszemélyes konzultációt elkezdek, mindenek előtt elmondom ki vagyok. Elmondom, hogy személyesen milyen életeseményeken jutottam keresztül, mert fontosnak tartom, hogy a tanítványaim, ügyfeleim tudják, ugyanolyan ember vagyok, mint ők, ugyanolyan kihívásokkal kellett és kell szembe néznem és megoldanom, mint nekik. Mindezek mellé nem kevés tanulás, több diploma, egyéb kiegészítő képzés és rengeteg munkatapasztalat is társul. A személyes tapasztalás, az önmagamról szóló tanulás hozzátartozik a hitelességemhez.

Így aztán meg szoktam osztani, hogy szinte egész életemben valamilyen segítő, gyógyító munkában vettem részt, van három felnőtt fiam, túl vagyok egy váláson és egy új kapcsolat kialakításán, a saját egzisztenciám újra és újraépítése folyamatosan jelen van életemben. Tudom milyen új dolgokat tanulni 30-40-50 évesen és azt is, hogy nem lehet megúszni enélkül. Éppen azért vagyok, hogy segítsek ebben, hogy megspórolj néhány fölösleges vargabetűt, idegbajt, ne fecséreld az időd, ha nem muszáj.

Azt is el szoktam mondani, hogy a saját életünket megváltoztatni a legnehezebb, hiszen általában a másik a hülye, ő a lehetetlen, akit ugyanakkor nem lehet megjavítani (stresszkezelési alapszabály).  Csak a saját hozzáállásunkon, saját gondolkodásunkon, saját viselkedésünkön tudunk változtatni (jó esetben), hiszen mások fölött nincs hatalmunk. Ezt felismerni és belátni az egyik legfájdalmasabb dolog a világon, hiszen következik belőle, hogy magunkról kell a legtöbbet megtudnunk, és még változtatnunk is kell a viselkedésünkön, a hozzáállásunkon, kontrollálni kell az érzelmeinket, tanulni kell másként kommunikálni, konfliktust kezelni. Ki kell lépni a komfortunkból, nem is kicsit és nem is rövid időre. Na, ez az, ami nem gyerekjáték!

Ezen az úton tudlak kísérni, segíteni, tanítani.
Megoldani te fogod, és ez lesz a saját fejlődésed, sikered, büszkeséged!
Ettől leszel elégedettebb, bölcsebb és boldogabb, mint most vagy.

Ha belevágnál, hívj!
06 70 426 0070

Ha e-mailt szeretne küldeni...