w slide kezdo

w MhTaMindannyian tapasztaltuk már, hogy a fizikai közérzetünket sok tekintetben befolyásolja lelki állapotunk. Változó hangulatunk hol jó, hol rossz testi jelenségekkel párosul. Olykor összeszorul a gyomrunk, gombóc van a torkunkban, beszakad a hátunk, máskor viszont „hegyeket tudunk megmozgatni" különösebb nehézség nélkül.

Amikor múló állapotokról beszélünk, akkor nem kell nagy jelentőséget tanúsítani a negatív eseteknek, ha azonban állandósulni látszó, hónapokon, akár éveken át tartó testi tüneteket észlelünk magunkon érdemes alaposan elgondolkodnunk éltvitelünkön, helyzetünkön vagy éppen környezetünkön.

Van, aki könnyen átlátja a probléma forrását és van, aki nem jön rá a lelke mélyén megbúvó okokra. Akár így, akár úgy történjen is, a legnehezebb feladat saját gondolkodásunk és életvitelünk megváltoztatása, amely nélkül egykönnyen nem szabadulhatunk a testi tünetektől. Márpedig változás nélkül csak tovább mélyítjük a testet öltött problémát ahelyett, hogy akár csak egy kis személetváltással egyensúlyba kerüljön a lelkünk, és vele együtt testünk is.

w ker val

A lelki hátterű problémák feltárásában és azok megoldásában segít szakemberünk, természetesen szükség esetén a testi tüneteket kezelő szakorvossal együttműködve.


Információ és bejelentkezés:

Medveczky Andrea

w andi2

konduktor, szociális-mentálhigiénés szakember,
tréner, coach, tehetséggondozási szaktanácsadó,
felnőttképzési szakértő

telefon: 06 70 426 0070
(ha nem tudom felvenni, visszahívom)

Ha e-mailt szeretne küldeni...