w hatralek

avagy szociális munka céges környezetben

A jogvédett Humánus Hátralékrendezési Modell© (HHM) rendszerünk komplex felhasználásának két lehetőségét ajánljuk figyelmükbe.

1. Pénzügyi tanácsadás munkavállalóknak – céges HR támogató program részeként

A munkavállalók megtartását célzó szolgáltatási csomagok részét képezheti a munkavállalók pénzügyi ismereteit fejlesztő tréning és a munkavállalók pénzügyeiben való tanácsadás.

Erre a CSR programként is elismert függeltlen tanácsadásra a korszerű HR munkavállalói támogató proramok mindegyikében igény mutatkozott.


2. A Humánus Hátralékrendezési Modell© 

Ez a programunk olyan (közüzemi) szolgáltatóknak, pénzintézeteknek szól, akiknek jelentős hátralékkal rendelkező ügyfeleik (személyek, családok) vannak. Speciális adósságrendezési tanácsadónk a megrendelő helyzetéhez alkalmazkodó testre szabott programot állít össze a kintlevőség reális feltételekkel történő kiegyenlítésére.

HHM© módszerünk sok éves tapasztalaton alapul. Tanácsadónk egy ilyen program fejlesztésével jelentős elismerést tudhat a magáénak: 2013-ban az E.ON Hungária Zrt-vel Európa CSR díj I. helyezést ért el, nagyvállalati kategóriában.

„Senkitől se lehet többet követelni, mint amennyije van.
Durva hibát követ el az a hitelező, aki adósának életerejét elvágja."
                                                                                              Krausz Simon

Amennyiben további részleteket szeretnének megtudni a HHM© módszerről, lépjenek velünk kapcsolatba az itt található űrlap kitöltésével, vagy érdeklődjenek telefonon.