w hatralek

Nem behajtó cég vagyunk és nem követeléskezelést végzünk, hanem szemléletváltást segítő komplex megoldást ajánlunk tartozást felhalmozó családoknak és kintlévőséggel küzdő cégeknek.

Módszerünk elősegíti a fennálló hátralékok rendezésének nagyobb arányú, biztonságosabb és kiszámíthatóbb ütemezését illetve rendezését, ugyankkor a pénzkezelés és annak adminisztrációja továbbra is a kintlevőséggel bíró cég hatáskörében marad.

Több éves tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a rendszer mind a szolgáltatók, mind az ügyefelek egyértelmű megelégedésére szolgál.

avagy szociális munka céges környezetben

A jogvédett Humánus Hátralékrendezési Modell© (HHM) rendszerünk komplex felhasználásának két lehetőségét ajánljuk figyelmükbe.

Mindannyian tudjuk, hogy a szolgáltatások ellenértékét meg kell fizetni. Mégis előfordul, hogy valamilyen oknál fogva néhányan elmaradnak a havi befizetéssel. Itt kezdődhet a baj. Elég ugyanis akár egy-két hónapos elmaradás, és a következő havi fizetséggel együtt már olyan nagy lesz a teher a családon, hogy azt már nem tudják kifizetni, és a tartozás egyre csak nő és nő...

Ilyen esetekre van egy előnyös és hasznos módszerünk, mellyel igyekszünk segíteni azoknak, akik komolyan szeretnének kilábalni a bajból.

Szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre:
Medveczky Andrea – 06 70 426 0070
andi2