w hatralek

Nem behajtó cég vagyunk és nem követeléskezelést végzünk, hanem szemléletváltást segítő komplex megoldást ajánlunk kintlévőséggel küzdő cégeknek és tartozást felhalmozó családoknak.

Módszerünk elősegíti a hátralékok nagyobb arányú, biztonságosabb és kiszámíthatóbb ütemezését illetve rendezését, ugyankkor a pénzkezelés és annak adminisztrációja továbbra is a kintlevőséggel bíró cég hatáskörében marad.

A Humánus Hátralékrendzési Modell© módszere elősegítheti a cégek társadalmi szerepvállalásának kiteljesedését is. Több éves tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a rendszer mind a szolgáltatók, mind az ügyefelek egyértelmű megelégedésére szolgál.

Szociális munka a pénz világában

Lakossági kintlevőséggel rendelkező cégeknek ajánlott hátralékrendezési módszerünk a családok, háztartások működőképességének tudatformáló megsegítésén alapul, miközben meglévő tartozásuk kiegyenlítését könnyebb, vállalható és teljesíthető feltételekkel igyekszünk elősegíteni.

Mindannyian tudjuk, hogy a szolgáltatások ellenértékét meg kell fizetni. Mégis előfordul, hogy valamilyen oknál fogva néhányan elmaradnak a havi befizetéssel. Itt kezdődhet a baj. Elég ugyanis akár egy-két hónapos elmaradás, és a következő havi fizetséggel együtt már olyan nagy lesz a teher a családon, hogy azt már nem tudják kifizetni, és a tartozás egyre csak nő és nő...

Ilyen esetekre van egy előnyös és hasznos módszerünk, mellyel igyekszünk segíteni azoknak, akik komolyan szeretnének kilábalni a bajból.