Minden tevékenységünket a személyiségfejlesztés jegyében valósítjuk meg. Enélkül nem lehet képzési célokat kitűzni, hátralékot rendezni, tréningeket tartani – nem utolsó sorban mindezeket folyamatosan fejleszteni.

Tréningek

Csoportos formában, céges- és magánszerveződés alapján tartunk különböző tréningeket, illetve alakítjuk, fejlesztjük azokat igény szerint. Képzéseink száma egyre bővül. A csoportokat 6 főtől indítjuk.

Részletesebb információkért katt ide.

Hátralékrendezést segítő módszer

...kintlévőséggel küzdő cégeknek és hátralékkal rendelkező magánszemélyeknek.

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk arról, hogyan gondolkodnak és cselekszenek az emberek reménytelennek tűnő hátralékaik árnyékában. E probléma hatékony megoldására kialakított és bevált képzési struktúránk valamint kellő gyakorlatunk bizonyította már, hogy a legnehezebb helyzetek is sok esetben megfordíthatók és helyreállíthatók.

További részletek itt.

Trénerminősítés

Sokéves tréneri tevékenységünk ideje alatt kiérlelődött bennünk az igény a színvonalas, magas szakmaisággal bíró és egyben mérhető tréneri munka iránt.

Kidolgoztunk egy Tréner Minősítő Rendszert© (TMR©), amely a trének külső-belső képességei és jellemzői alapján értékeli tevékenységüket, és figyelembe veszi az illetőben rejlő potenciált. A minősítés által végső soron nem csak a tréner, de az őt foglalkoztató felnőttképzési intézmény, cég is minősítést nyer.

A témáról itt olvashat bővebben.

Trénerképző és Továbbképző Program

A minősítésre épül Trénerképző és Továbbképző Programunk (TTP), mely a leendő trénereknek alapot ad, aktív trénereknek pedig lehetőséget nyújt az önfejlesztésére, de még inkább a bennük rejlő számos képesség és potenciál kiérlelésére. A TTP az alapképzésben, a gyakorlatban és a továbbképzés szintjén egyaránt megoldást kínál.