Témáink és munkaformáink folyamatosan bővülnek: egyéni, páros, kiscsoportos 10-20 fős tréningek, előadások és műhelymunkák keretében dolgozunk az ország bármely szegletében.

Nem sablonokban gondolkodunk!

Ideális, és annak éppen nem mondható körülmények között is dolgoztunk már. Számos olyan helyzetben is, ahol más talán el sem vállalta volna a felkérést. Cigánysoron; reménytelennek tűnő, kósza emberekkel; ellenálló csoportokkal; igen motiválatlan, ám kötelezett emberekkel; olyan vezetőkkel, akik csodát vártak anélkül, hogy ő maguk egy lépést is tettek volna; reménytelenségbe süllyedt családokkal; kilátástalan jövőképpel rendelkező fiatalokkal, idősebbekkel.

Továbbra is vállalunk ilyen kihívásokat, mert
jól esik a közös erőfeszítések végén együtt mosolyogni!


Céges munkaerő profilozás

Licenc-cel rendelkezünk a jelenleg elérhető legfejlettebb értékelési eszközrendszer használatára, az erőforrás menedzsmenten alapuló TTI Success Insights Magyarországgal kötött megállapodásunk alapján. A módszerrel egyéni és közösségi (munkahelyi) viselkedést, motivációt, kompetenciát, érzelmi intelligenciát lehet feltérképezni az egyéni profilok alapján, csoportos nézőpontból is. Ez ad különleges alapot a közösség formálásához, az eredmények fokozásához, a céges és egyéni hatékonyság növeléséhez.

Részletek itt.

 Hátralékrendezést segítő módszer...

… magánszemélyeknek, segítő szervezeteknek és intézményeknek, valamint cégeknek: munkavállalói HR támogató csomag részeként.

...kintlévőséggel küzdő cégeknek és hátralékkal rendelkező magánszemélyeknek.

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk arról, hogyan gondolkodnak és cselekednek az emberek reménytelennek tűnő hátralékaik árnyékában. E probléma hatékony megoldására kialakított és bevált képzési struktúránk, valamint kellő gyakorlatunk bizonyította már, hogy a legnehezebb helyzetek is sok esetben megfordíthatók és helyreállíthatók.

További részletek itt.

Személyes tanácsadás

Egyéni megkereséseket is szívesen fogadunk. Munkatársaink tanácsadói, mediációs, családterápiás és coching tapasztalattal rendelkeznek élethelyzeti nehézségek és munkaeredményesség területén egyránt.

További információért katt ide.

Tréningek

Céges- és magánszerveződés alapján tartunk különböző tréningeket, melyeket folyamatosan fejlesztünk, bővítünk. Néhány képzést egymásra épülő formában valósítunk meg, mert fontosnak érezzük a megfelelő alapozást, fokozatos építkezést.

Egyedi (céges) problémák kezelésére egyedi tréningeket fejlesztünk, igény szerint. 

Bővebb információ...